25/5

Varit ledig idag och det har varit jätteskönt! Vi har varit ut en sväng i skogen å promenerat och hundarna har fått springa å busa. Sture badade lite också ;) så skönt att bara vara ute å njuta å inte ha bråttom nånstans eller nått :) Sture var också med men hann inte få nån bild på honom eftersom min mobil fick slut batteri.. 



Annars har jag pluggat lite, medicin å psykiatri som är klara nu. Börjar snart på 2 nya kurser :) 


Vi har bokat hotell å flyg å de till England nu.. Lite krångligt när man måste boka allt för sig å jag hoppas vi hittar mellan alla ställen vi ska till haha. Funderar på att hyra bil också men lite läskigt att köra på fel sida av vägen ju, får se hur vi gör. Fick också ringa till ett hotell där de blev nå fel när vi bokade var lite svårt å lyckas förklara på engelska då jag inte är så bra på det men men det gick bra tillslut.. Längtar till semestern nu fast det är ett tag kvar.. :D

Har känt mig sååå trött ett tag kändes som att jag aldrig var utvilad hur mycket jag än sov.. Lite jobbigt. Men nu har det vänt, har börjat äta vitamintillskott som jag hade brist på bla järn och B 12 och kanske beror det på det men det är stor skillnad nu iaf, nu känner jag mig pigg och utvilad när jag vaknar och orkar göra saker! :) 





RSS 2.0