Inte så kul..

Ja det har väl kanske inte varit den bästa helgen i mitt liv, hänt en del tråkiga saker men som jag inte vill skriva om här. Men så är livet och det är bara gå vidare, det mesta brukar lösa sig med tiden. Tur iaf att jag har så fina vänner som hjälper mig, tänker speciellt på 3 (Elena, Johanna och Malin), tack för i helgen och idag ni har verkligen muntrat upp mig har betytt mycket! :)

Det har ju varit första advent också julen börjar närma sig nu! Jag har bakat lite pepparkakor och annat faktiskt och varit på julskyltningen på stan. Lördag var det fest hos Malin med utgång på allstar, var trevligt väldigt mycket folk.

Just det och så har jag varit och sett Winnerbäck på Coop Arena den 25 november, han var grymt bra!!


Idag var vi en sväng till Boden skulle hämta julsaker, det var trevligt dock gick bilen sönder det var lite mindre trevligt hehe men det löste sig bra.

Imorgon är det redan 1 december, 24 dagar till jul nu..Den här veckan är det grupparbete och dugga imorgon, redovisning på onsdag och sen mer grupparbete säkert. Vi har två rapporter som ska in innan den 16:e december så. Har även fått tillbaka den ena tentan (den "svårare" i mikroekonomi), det gick tom bättre än jag väntat mig så det var en positiv överaskning.
RSS 2.0