Tentorna avklarade!

Ja på sista tiden har det verkligen varit stress i skolan..men nu är båda tentorna gjorda och en förhoppningsvis mkt lugnare period väntar!
På måndag hade vi tenta i koncernredovisning, den tentan var svår, nästan alla satt kvar tills tiden var ute och det säger ju en hel del! Hade man bara haft lite mer tid på sig (nu var tentan på 4 timmar) så hade det nog gått mycket bättre. Men hade med mig 7 bonuspoäng som vi fått på inlämningsuppgifter och dom fick man räkna med på tentan så med lite tur klarar jag den =)
Sen har vi haft hemtenta som man skulle skriva på 3 dagar den kändes mkt bättre för det var sånt man känner sig hyffsat säker på!
Så nu är det bara vänta på resultatet =)
Nu ska vi göra löpande examinationer i handelsrätten (juridiken) under 2 veckor. Är 3 seminarietillfällen plus att vi ska skriva ett rättsfallsreferat men detta känns inte alls lika jobbigt och dessutom mkt lättare att förstå. Sen efter det är det några få föreläsningar och sen lite hemarbete som gäller..tenta i januari =) Sköönt!
Nåja nog om skolan..jag har också en mycket rolig nyhet att berätta. Om ca 2 veckor kommer en ny liten vovve flytta in här, nämligen den här sötnosen! Han heter Sweet Little Beautys Heavy men kommer kallas Prince =) En chihuhuahane långhårig Black and White.




RSS 2.0