17/3

Jag är visst lite dålig på att komma ihåg bloggen just nu. 

Har iallafall varit ledig i helgen och det har varit så skönt. Helgen har bestått av mys hemma med Magnus. Vi har varit på bio bland annat. Sen har jag hunnit städa och rensa lite grejer hemma. Jag har rensat ut en hel Ikea kasse med kläder som jag inte längre använder. Har även lite skor och jackor som ska bort. Så det måste ju betyda att jag nu får shoppa lite nytt? ;) 

Sen har både jag å Magnus kört massa styrketräning, blev fredag, lördag å söndag kunde inte låta bli hehe :P å så blir man ju peppad av varann! 
Men i veckan ska jag å Marie gymma några dagar å även köra lite mer kondition :D blir ju att springa lopp i vår :) känns så kul med träningen just nu! 

Försöker också som vanligt gå minst 1 timme och lite olika nya vägar med hundarna varje dag (vissa dagar blir ju såklart vila då inte tiden/orken finns efter jobb, men då har dom oftast haft fullt upp hos sin dagmatte). Men promenaderna tycker jag är så underbart skön avkoppling, bara gå å rensa lite tankar kan behövas ibland. Å så tränar vi lite rallylydnad, är ju så kul!! :D

Nu bär det snart av mot jobbet för eftermiddagspass! 




RSS 2.0