Packning, redovisning, nya kurser

Nu har jag packat typ allt i lägenheten! Gick fort och bra =) Nu är det bara vänta tills på måndag då jag får nycklarna så man kan köra över all grejer! Sen ska gamla lägenheten städas också..flyttstädning är inte kul :S Men med tanke på hur ostädat o äckligt det var när jag fick den orkar jag då inte överdriva med städningen men någorlunda rent o fint kan man ju lämna den.. :P

Känns tråkigt o flytta men de blir nog bra med den andra lägenheten också..vet bara inte hur jag ska göra med sture på dagarna men men :/

Idag hade vi redovisning i Supply-kursen så nu är den avklarad!
Återstår bara att se vad man får för betyg hehe..
Nästa kurs vi ska läsa är Marknadsanalys (+ att vi fortsätter med juridiken)..har inte hunnit sätta mig in i vad den handlar om än men jag har beställt boken iaf..

Ska också välja kurser till våren då vi dels ska välja inriktning och även ha valbara kurser..jag ska inrikta mig mot redovisning och styrning iaf och så eventuellt läsa mot revisor också (lite mer juridik tror jag).
Men tack vare våran jobbiga studievägledare har jag nu valt fel kurser :S Så måste ändra och göra sen anmälan nu snart..

Men de kurser jag har bestämt att jag ska läsa är iaf "redovisning och styrning" och "speciella redovisningsproblem" samt "årsredovisning i aktiebolag" sen funderar jag på att även läsa "beskattningsrätt" men det skulle innebära att jag måste läsa på 150 procent efter jul och tror dessutom det är 3 ganska tunga kurser..men men det ska väl gå bra det med antar jag om det blir så =)

Igår var jag även på Thai Thai och åt middag (sushi) och firade att en av mina allra bästa vänner förlovat sig! Grattis till Elena o Robert :)



RSS 2.0