Lite allt möjligt

Nu har jag haft långhelg har varit riktigt skönt!! Har ju däremot varit lite förkyld (så klart blir man det så fort man är ledig) men det har inte varit så farligt ändå =)
 
Till veckan ska jag börja med mitt nya schema, ska jobba 6 nätter i veckan/varannan vecka..kommer nog bli lite jobbigt men då får man ju vara ganska mycket ledig dom andra två veckorna så på så sätt är det ju skönt. Men jag är inte van att jobba så mycket natt så kommer säkert vara tufft i början..
 
Annars går det lite sisådär med jobbsökandet, har skickat in massa CV till olika ställen men ska ta mig i kragen och GÅ´runt till de företag jag är intresserad av och presentera mig och lämna CV. Sen hade dom någon rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen som jag tänkte gå på. Jag är väl inte så imponerad av Arbetsförmedlingen egentligen har gått dit EN gång direkt efter gymnasiet men då fick jag då ingen hjälp. Dom skulle hjälpa mig att skriva CV men jag hann skriva ett eget och skaffa jobb på egen hand innan dom ens hade kallat mig till träff så ;P Men jag kan ju iallafall gå dit och kolla för det var nå företag som sökte ekonomer som skulle vara där så då får man ju prata direkt med dom =)
 
Sen har jag ju fyllt år också 26 år, hojja tyckte jag fyllde 20 nyss ;P Vart bjuden på middag och sen på kvällen fick jag tårta av Magnus som jobbade kväll, mycket gott!! =)
 
I veckan ska jag på stan, måste hitta nya jeans, nå stövlar och nå andra snygga skor har typ bara promenadskor nu som jag har jämt, ja förnya garderoben lite helt enkelt =)
 
 
RSS 2.0