Styrketräning

Jag är nog ganska klen egentligen har jag kommit fram till efter idag. Min säng var väldigt tung för att inte tala om soffan haha hjälpte väl till o bära den sådär 10 m innan jag gav upp. Jag har flyttat möbler idag om ni inte redan räknat ut det =P Flyttat in alla grejerna i nya lägenheten o fixat lite! blev ganska fint tillslut även om allt inte är klart ännu..


Sen har jag vart o tränat idag också det var härligt. Fasts skulle prova lite nya maskiner o kände mig rätt dum innan jag kom på hur dom fungerade, det är faktiskt inte så lätt ..okej  ska väl erkänna att jag inte riktigt räknade ut det själv heller fick lite hjälp på traven haha men det är en annan historia ;) men sen sprang jag också typ 7km härligt!=) lite tråkigt bara att springa på löpbandet speciellt om det inte går nåt kul på tv o jag är less på all min dumma musik =P tänk om det hade varit sommar så jag hade kunnat springa ute mycket bättre! Men nej det är bara kallt och äckligt ute så jag måste hålla mig inne i värmen  =)


Sen har jag köpt ett par nya skor också :D Lite pinsamt eftersom jag bara var på stan i tjugo minuter medan jag väntade på elin men jag var ändå tvungen att gå in i en skoaffär o vips så hade jag handlat ett par hrm =) Om jag hade vart väldigt ambitiös så hade jag kunnat fota dom o lägga ut en bild men nope det orkar jag inte o hur intressant är det egentligen på en skala? Jag tycker dom är jättefina iaf! o ja jag kommer säkert att använda dom typ en gång innan jag kommer på att jag får ont i fötterna av dom o det slutar med att jag går hem utan skor haha så det behöver ingen påpeka =P men jag har aldrig påstått att jag är ekonomisk borde nog inte få ha hand om mina egna pengar ens en gång..


Men men är egentligen för trött för att skriva något vettigt så kanske borde sussa nu..fast näe jag börjar ju faktiskt inte förrän halv ett imorn o då är det onödigt att sova så här tidigt ju =)

Ha det bra o sovgott!

RSS 2.0