Klantigt

Idag började jag dagen med att ha morgonjour i stallet, klev upp 06.15 inte kul :/ men alltid mysigt att få komma till hästarna så..

Sen åkte jag hem och åt frukost och tog det lugnt hemma, vid 14-tiden åkte jag till skolan och träffade Angelica vi skrev ihop en ansökning till praktiken som vi ska ha nästa termin, sökt på SEB hoppas att man får det! Men ska sätta mig snart och ringa runt och söka på lite fler ställen så man har några alternativ..

Igår lyckades jag förresten med en väldigt klantig sak, stod i hissen och skulle ner till tvättstugan så jag tar upp nyckeln (som ligger löst i fickan) och tappar den..den for igenom springan vid hissdörren och ner i schaktet! Det visade sig vara ganska svårt att få tillbaka den eftersom de bara har vissa som kan gå ner i hiss schaktet och det skulle bli lite dyrt att ta ut dom bara för det..så vi får se om jag får tillbaka nyckeln eller om jag får fixa en ny..ja ja så går det när man är klantig!

Imorgon ska jag börja gå introduktion på mitt nya jobb börjar kl 7 yay :P Sen ringde det förresten en till och erbjöd mig ett jobb så kan hända att jag får 2 extrajobb och det är ju alltid bra! Men båda var från samma företag så de skulle prata med varann och se hur det passade =)

RSS 2.0