Skola igen

Japp då var ledigheten slut, tre härliga dagar men  nu är det skola igen haha :P Började 2 nya kurser idag, den ena heter International Business Environment och är på engelska. Verkar helt ok. Det andra är statistik och det verkar vara booooring haha.. men jag överlever nog..:P Så det var allt jag ska skriva om skolan så ni behöver inte vara oroliga ;)

Annars har det varit helt udnerbart väder idag så tog en riktigt lång promenad med voffsingen, blev en del plumsande i snö haha ;)

Slutade kl 18 (suck) och efetr det har jag städat en massa här hemma. Eftersom det inte är speciellt stort kan man tro att jag inte borde ha så mycket att städa men det är helt otroligt hur mycket skit man kan samla på sig! Speciellt kläder, rev ut hela min garderob och shiiit vad kläder jag har alltså, kanske för att man vart lite av en shopaholic? Var ganska duktig och sorterade faktiskt ut kläder som jag inser att jag aldrig kommer att använda. Gav bort lite kläder, kul att de kommer till användning =D Tänkte skänka resten av de till myrorna eller något liknande känns onödigt att slänga de ju..
Tänkte skaffa lite nya bokhyllor och hänga upp lite nya tavlor samt skaffa en ny matta, så blir det nog fint här =) Men jag blir toookig på allt hundhår här hemma, känns som att man blir full av hundhår så fort man kliver innanför dörren hemma. Har skaffat en "roller" eller vad det heter fast brukar bli lite mobbad eftersom jag typ står o "rollar" med den frenetiskt över hela kläderna så fort jag ska utanför dörren typ..=P nåja det kommer att bli bättre snart när han slutar fälla..

Nu ska jag fixa klart mina naglar o sen sova, börjar 8.15 imorn, lite jobbigt faktiskt..

RSS 2.0